Oferte de fitness pentru cei care „deranjează”

Vara se apropie, și silueta vrea urgent σουλούπωμα. Haide, dar, de asemenea pentru fiecare „ar trebui să înceapă exercițiile” contine si „m-am plictisit” sau „unde am rulat acum” sau „nu am o astfel de”. Ne dăm seama de sentimentele tale, nimeni nu te face să se îndrăgostească de antrenament. Dar puteți face cu ușurință-l mult mai distractiv și interesant, și, în cele din urmă ei εντάξετε în viața de zi cu zi. Aflați cum.

Ah, cum m-am plictisit

Soluție: Există activități specifice, care vor pune în „”” exerciții fizice și, probabil, va fi interesant. Creați o listă de lucruri pe care îți place să faci (în afară de άραγμα) și încercați să descoperiți care dintre ele includ sau pot include un fel de activitate fizică.

De exemplu, dacă vă place să fie în afara, dar plictisit de nesuportat sală de gimnastică, puteți merge pentru o plimbare. Dacă sunteți blocat cu un tv, atunci cumpara un coridor/ eliptice biciclete și puneți-l în apropierea aparatului sau chiar mai bine cumpara un coridor cu tv. Crede-mă, plictiseala antrenament aerobic va fi redusă la minimum.

Da, dar nu am companiei

Soluție: Compania este totul, și, în special, în gimnastică, poate oferi un stimulent suplimentar pentru a se antrena intens, și, pentru a alunga o dată pentru totdeauna plictiseala. Amintiți-vă, ce fel de sport v-a placut, atunci când au fost mici și pentru a găsi (dacă nu este același lucru), respectiv, pentru a vă faceți griji de astăzi. Λατρεύατε de absolvire? Înscrieți într-o școală de dans sau într-un program de Zumba.

Λησμονείτε momente în care au jucat baschet sau fotbal în αλάνες; Nimic nu vă împiedică de la a aduna prietenii și du-te la cel mai apropiat teren de baschet și să se bucure de „gemeni”, la fel ca înainte (dacă nu vă amintiți-le άτυπους regulile de critici „un” click aici), sau în caseta de 5×5 și practica σέντρες. Vrei să simți tensiunea și adrenalina unui campionat? Hochei pe iarbă și ΑΟΧ Υμηττός exact de ceea ce aveți de pre – (eu)vă invită pentru a deveni sportivi.

Vă place biciclete? Începe săpăturile la depozit (sau de a cumpăra, dacă nu aveți, prețurile au scăzut semnificativ) și se scoate pe… suprafata. Apoi selectați attend prin intermediul Facebook într-un fel de grupuri de ciclism, care ara în Atena pe două roți. Dorul, fără milă coridor, dar nu se poate spune, nu este „liberă” primii pași în centru? Nike și Intersport lucrează cu tine. Si fac acest lucru cu mare succes. Compania Intersport team running Nike Run Club vă va arăta drumul.

Nu vreau, deocamdată!

Soluție: bine, Bine. Mulți dintre dumneavoastră de zi cu zi activități pot fi formă de exercițiu, chiar și fără a obține jgheab rupt și avea beneficii maxime pentru sănătate și figura (a se vedea comunicatul de cercetare). Printre altele, zicând:

  • Parca un pic mai departe de mașina de lucru sau în cazul în care aveți nevoie pentru a merge. Cincisprezece minute pe jos veți face pentru a arde aproximativ 100 de calorii.

  • Încercați să utilizați scările în loc de lift, atunci când este posibil. Cinci minute de ridicare a „arde” de aproximativ 55 de calorii. Nu este așa de rău.

  • Ia o bicicletă pentru a merge la locul de muncă. Gândiți-vă că șaizeci de minute înainte și înapoi la locul de muncă te face să consume în jur de 500 de calorii.

  • Se joace cu copiii pe terenul de joacă sau de a merge la εικοσάλεπτη plimbare cu ei. Avantaj: 108 calorii negative.

  • Mult mai mult… te ridici, cu atât mai bine. Cred că, dacă aveți, în general, de 45 de minute pe zi, în picioare arzi 45 de calorii.

Ok, m-ai convins, dar nu știu de unde să încep

Soluție: Începeți cu 20 de minute de mers pe jos pe zi, și măriți timpul de cinci minute la fiecare două săptămâni, până când ajunge la 45 la 60 de minute de mers pe jos de zi cu zi. Dacă ψηθήκατε chiar mai mult, și doriți să începeți de fitness este recomandat pentru cel puțin prima dată, pentru a cere cuiva un antrenor personal. Logica „mi-a tras-o, adică X este programul, care a făcut-o felii” de asemenea, periculos este și ineficientă, deoarece fiecare organism reactioneaza diferit la exerciții. Este posibil, și va costa un pic mai scumpe, dar carnetul de antrenor de „intrare” în lumea de exerciții va fi perfectă și în condiții de siguranță din orice punct de vedere.

Categories: