Începe un centru de fitness

În lista de ceea ce ne-am pus într-o prioritate în viața noastră, aproape întotdeauna există loc pentru a începe (și să continue să meargă!) un centru de fitness. Vom învăța cum să realizeze în acest moment.

„Am luat o decizie. De Luni începe o sală de gimnastică și, spre deosebire de orice altă dată, acum, eu mă voi ține de promisiune pentru mine. Eu voi merge la sala de sport, ca și cum… am luat antibiotice. Unde se va merge? Привыкну ca de-o zi”, spune 35χρονη Elena. Dacă vă simțiți și voi așa, de timp pentru a schimba optic. Mulți dintre noi, probabil, vom asculta spus Elena. Vrem să câștigăm mai armonios corpul, pierde în greutate sau pentru a „strânge” toate „complexe” momente. Pe de altă parte, cu toate acestea, vom vedea o sală de gimnastică, ca pedeapsa, plictisitor și dureros calea de urmat pentru noi, dacă vrem să atingem obiectivul nostru. Astfel de lucruri? Am vorbit cu el nu mai este potrivit, fitness expert George Uscat, și am cerut să ne ducă în primii noștri pași, astfel încât să începem în mod corespunzător de această dată, o sală de gimnastică.

Pentru că începe în sala de sport?

Ne inspiră spațiu-aceasta Este ceea ce am putut face singur la domiciliu, suficient pentru a avea, desigur, unele cunoștințe de bază, pentru a efectua corect exerciții și pentru a evita un prejudiciu. Ca mulți dintre noi, dar se antrenează singur în practică? Se pare că o persoană este în căutarea de a schimba mediul, astfel încât curat, un centru de fitness modern, cu locuri frumoase și muzică plăcută este un stimulent important pentru a se înscrie și de ședere de către membrii pentru o lungă perioadă de timp.

Suntem motivați de o companie Sau γυμναζόμαστε la dotări de sport sau -mai mult – să participe la exerciții de grup, este important, că niciodată nu ne simțim singuri. „La sala de sport faci parte cu cineva sau sunt compania”, subliniază fitness expert George Uscat. Coexistența și interacțiunea cu ceilalți, ne ajută să nu se simtă singur în încercarea sa de a ne motivează pentru a continua.

Avem valori ghidul de utilizare de către specialiști este necesară, dacă vrem să execute corect exerciții și pentru a evita un prejudiciu, dar și pentru a atinge obiectivele programului nostru.

Bonus de monitorizare În cadrul apropiere de centrul de fitness este, în orice moment supravegherea unui antrenor, care îmbunătățește atitudinea corpului nostru, modifică exercitarea lor în funcție de nevoile noastre (de exemplu,.x. ne gantere mai multe kg, reduce nostru de repetari), dar, de asemenea, ne îndeamnă să continue, atunci când suntem dispuși să renunțe la efort.

Cum de a alege o sală de gimnastică

Fiți alături de noi, Poate nu suna prea convingător de ce, dar distanța de la apropiere la centrul de fitness de la casa noastră este un factor extrem de important, dacă vrem să fim consecvenți în programul nostru de antrenament și, prin urmare, pe obiectivele pe care ne-am pus. Am ales, ei bine, sala de sport, care sunt suficient de aproape de casa, asa ca de la noi nu poate fi o scuză pentru a nu merge pentru prima dată când vei simți că a fost oarecum plictisitor.

A fi curat, Dacă este ceva de la sine înțeles, este important să vă asigurați că aceste locuri, sala de sport și vestiare speciale de cristal curat.

Pentru a simti, de căldură, oamenii, care ne fac să se simtă apropierea și arată că acestea sunt în starea de spirit pentru a ne contacta, este o componentă importantă pentru un start bun în sala de gimnastică. Desigur, și acest lucru este important, pentru a fi un bun antrenor de la locul de muncă, cunoștințe, etc, dar acest lucru este pe de o parte, nu putem ști când vom vizita o sală de gimnastică și nu există nici o atare experiență, și în al doilea rând, nu este suficient. Interesul și grija pe care le veti simti la oameni, la sala de sport, este un foarte bun criteriu de a alege de la.

Avea un număr mare de mașini, Înainte de a se înscrie într-o sală de gimnastică, acest lucru este bun pentru a vizita în timpul orelor de vârf, în scopul de a afla, există un număr suficient de mașini, astfel încât acestea pot efectua, toți membrii confortabil, în timp ce-și doresc.

Nu sunt pline de programe de grup În plin de gimnastică de grup program, eventual, ar putea însemna un succes antrenor. Pe de altă parte, dar este dificil de a muta într-o cameră care nu are loc, în timp ce δυσχεραίνεται monitorizarea cursului (de exemplu.x. ceea ce vedem pași de antrenor într-o lecție de aerobic), dar, de asemenea, posibilitatea de antrenor, pentru a controla și a ghida fiecare membru al centrului de fitness din apropiere separat.

Categories: